Reviews

Reviews

Omdat ik een goede samenwerking met mijn klanten prioritair vind, heb ik hier enkele reacties verzameld.

Very talented photographer. I’m super happy with the results and it’s a pleasure to work with him! Got the pictures very fast too!


Tatevik

I cannot express how happy I am with how our photo session turned out. It was totally relaxed and Matthias made us both feel very comfortable and it shows in the pictures. On top of that his language skills made my fiancé who's from the US and speaks English feel at ease. We also liked how he respected our vision while incorporating his own artistic flair. He worked very efficiently without rushing us. Not only did he manage to take breathtaking pictures but he also managed to capture our love in the process.  We look forward to working with him again in the future.Mauritz

Majelyne

De communictatie en samenwerking met Matthias verliepen super vlot. Hij beschikt over de kennis, inzicht en materiaal om professionele foto's aan televeren. En dit alles in een sneltempo. Bovendien wist hij leuke locaties om van onze fotoshoot een succes te maken!


Mattijs Seeger -

51 North Clothing

Top fotograaf , heel vlotte samenwerking en zeer correct! Een absolute aanrader.


Sharon

"Top ervaring om met Matthias te shooten! Hij kent de beste outdoor locaties en ziet meteen een concept voor zich. Matthias weet waar hij mee bezig is en heeft echt oog voor de juiste compositie in een beeld. Een heel spontane shoot met daarna professioneel nabewerkte foto's. Hieronder eentje van onze shoot. Op naar shoot 2!"

Jana de Guchtenaere

Matthias was fotograaf op onze trouw. Toen Matthias zichzelf kwam voorstellen en een kort gesprekje met ons voerde over onze wensen voor die dag, waren we al direct tevreden! De dag zelf liep Matthias met ons mee van in de vroege ochtenduurtjes tot laat op de avond. Het was een plezier hem erbij te hebben. Poseren is niets voor mijn man, maar door de ervaring die Matthias heeft, ging dit toch goed en kwam het niet geforceerd over. Er werden die dag ook heel wat mooie spontane foto’s genomen. We ontvingen dan ook vrij snel onze foto’s en ze zijn stuk voor stuk prachtig. Prijs-kwaliteit is zeker in orde! Matthias is een rustig persoon waardoor iedereen zich op zijn gemak voelt bij hem. We raden hem zeker en vast aan! Hieronder een foto van Matthias aan het werk op onze receptie. Bedankt, Matthias!

Ward & Marjon

Je trouwt (eigenlijk) maar 1 keer en natuurlijk wil je mooie herinneringen aan deze ene mooie dag. Mijn man is niet iemand die zulke dingen graag doet, maar door Matthias zijn ervaring en aanwijzingen, ging alles als vanzelf. We voelden ons vanaf de eerste seconde op ons gemak en wisten meteen dat dit een schot in de roos was. De eerste previews reeds de volgende dag te mogen ontvangen, was gewoon ongelofelijk en heeft meteen ons goede gevoel over Matthias bevestigd. Hij doet wat hij doet met ongelofelijk veel passie, professionaliteit en gewoonweg supergoed. Ik kan hem alleen maar aanraden en nogmaals duizendmaal bedanken!!!

Ilse & Frabrizio

Na een gezellige eerste kennismaking, waarvoor Matthias tot bij ons kwam, verliep alles op de dag zelf vlekkeloos. Matthias was van 's morgens vroeg tot 's nachts aanwezig en nam foto's van momenten waarbij we zelf niet doorhadden dat hij aanwezig was. Alles verliep op een zeer rustige en vriendelijke manier en het resultaat is prachtig! Wij zijn zeer gelukkig met al onze mooie foto's die de herinneringen op die dag helpen behouden. Dus als je iemand zoekt die betrouwbaar en vriendelijk is en daarnaast nog eens een pracht resultaat op een snelle manier aflevert moet je bij Matthias zijn.

Jason en ik zijn je zeer dankbaar!

Marie & Jason

We zijn heel erg tevreden met Matthias als onze trouwfotograaf. Matthias is erg warm en vriendelijk waardoor we het gevoel hadden met een vriend op stap te zijn! Bovendien kregen we erg veel inspraak waardoor onze foto's heel spontaan (en mooi! :)) werden en dat is volledig wat we wilden!!

Evelyne & Michaël

om te beginnen, ik vind foto's enorm belangrijk om de mooie momenten van mijn leven vast te leggen. Echter, ik plak niet op foto's en mijn man poseert niet graag op foto's... Dus een onmogelijke opdracht voor Matthias, maar hij heeft dat probleemloos opgelost. De trouwfoto's, waarvan hij trouwens de dag na onze dag al reeds een preview van kon geven, overtreffen mijn grootste dromen!

Doorheen de dag was Matthias een onopvallende maar wel constante aanwezige die me af en toe suggesties deed om deze dag zo goed mogelijk vast te leggen. Hij had open oren waarbij hij bijvoorbeeld mijn oma hoorde aanhalen dat ze graag een foto had met het trouwkoppel, en zo kwam Matthias mij deze opmerking doorgeven. Dat getuigt voor mij echt van een fotograaf die werkt vanuit zijn passie !!

Horanka & Brian

Het was zeer fijn om een gekend gezicht ook achter de camera te zien, dat maakt alles iets gemoedelijker. De communicatie was altijd zeer vlot en correct. We zijn ook meer dan tevreden van het resultaat!! Matthias had oog voor onze wensen en kon die ook zeker inwilligen!

Lien Semeese

Hele toffe samenwerking!


Femke

Zeer leuke 1ste samenwerking achter de rug en ben tevreden met alle afgeleverde foto's!


Efka

Was echt een leuke ervaring & er was een vlotte communicatie


Liesbet

Matthias Engels

Fotograaf / Lochristi

Telefoon: 0477/57.05.06